flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА!!!!!!!!!!!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!!!!!!!!!!

22 березня 2021, 09:34

УВАГА!!!!!!!!!!!!!      ОГОЛОШЕННЯ!!!!!!!!!!!!

 В зв’язку з критичним дефіцитом бюджетних асигнувань на придбання знаків поштової оплати та закупівлю поштових послуг, з метою створення умов для дотримання судами всіх інстанцій процесуальних строків розгляду судових справ і належності повідомлення учасників судових процесів Деражнянський районний суд Хмельницької області повідомляє про наявність технічної можливості  надсилання  інформації про час та місце слухання справи шляхом СМС-інформування, інформації про рух справ та копій процесуальних документів на електронні адреси з офіційної електронної адреси суду за письмовою заявою учасника судового процесу.

 Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд».

 Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному вебсайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.

 У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо вказувати номери засобів телефонного зв’язку, а також адресу електронної пошти.

 Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Деражнянського районного суду Деражнянський районний суд Хмельницької області (court.gov.ua) в розділі «Громадянам» підрозділ «Інформація щодо стадій розгляду судових справ», а список призначених до розгляду справ – в підрозділі «Список справ, призначених до розгляду» в розділі «Громадянам». Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

 Додатково повідомляємо номери телефонів, за якими можна отримати інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Деражнянського районного суду Хмельницької області:

(03856) 2-10-24 – керівник апарату суду;

(03856) 2-16-07 – канцелярія суду, помічники суддів, секретарі судових засідань.