flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Ваша думка важлива!

14 червня 2021, 14:47


Увага! Ваша думка важлива!
Шановні відвідувачі! Просимо долучитися вас до опитування щодо якості роботи нашого суду. Допоможіть нам створити ще кращі та комфортніші умови для вас) Ваша думка важлива для нас. Тільки в тісній співпраці можемо сподіватися на кращий результат.
Опитування можна пройти, перейшовши за посиланням https://bit.ly/3xHMV3C ,або зателефонувавши за номером +38097 841 02 57. Також можна звернутися у месенджери за цим номером. Опитування є повністю анонімним та займе всього декілька хвилин вашого часу.Анкетування стартувало 1 червня и триватиме до 30 червня поточного року.
Проект «Покращення якості роботи судів Хмельницької та Вінницької областей через застосування інноваційних підходів до проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології̈ карток громадянського звітування (КГЗ)» провадиться благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» у співпраці з Програмою USAID «Нове правосуддя». За підсумками онлайн опитування судам будуть надані відповідні рекомендації щодо поліпшення їх роботи.